23948sdkhjf

Konference om produktinformation

[i]I arbejdet for at gøre arbejde og handel via brugen af elektroniske medier lettere via en fælles nordisk struktur planlægges en konference i København 2004.[/i]
Manglen på standardiserede informationsstrukturer og processer for elektronisk præsentation af bygningsrelaterede produkter (BCP - building and construction products) hæmmer arbejde og handel via elektroniske medier, skriver bygnet.dk. Produktinformation er ikke tilgængelig for arkitekter, ingeniører og entreprenører og andre på en måde, der gør det let at finde og sammenligne byggeprodukter.

Det nordiske projekt går ud på at skabe en fælles struktur for information om bygningsprodukter, som vil lette og understøtte arbejde og handel via elektroniske medier. Udveksling og "genbrug" af informationer skal være muligt mellem software applikationer og i elektroniske service transaktioner, hvilket skal forbedre harmonisering, samarbejde og videndeling.

Der arbejdes i højere og højere grad med brugen af elektroniske medier til samhandel og videndeling om byggeprodukter.Byggeinformationscentre i Finland, Norge, Sverige og Danmark har i mere end 20 år stillet produktinformation til rådighed for byggebranchen, men får nu øget konkurrence bl.a. fra EU, såvel som problemer med at efterkomme industriens behov for åbne systemer til informationsudveksling. Derfor den øgede fokus på at finde en løsning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078