23948sdkhjf

Forandringsvillige ledere i industrien

[i]Forandringsvillighed er på programmet, når DI inviterer til arbejdslederkonference i Odense i Februar.[/i]
I fremtidens virksomheder er der kun plads til arbejdsledere, der er med på forandringer. En ny virkelighed er en realitet, og den kræver, at arbejdsledere skal være fleksibel og ikke mindst parat til at føre forandringerne ud i livet, skriver DI i Ugemagasinet Industrien.

DI inviterer nu for femte gang til arbejdslederkonference. I år holdes den 25. februar i Odense Congress Center, og konferencen er den eneste af sin slags for målgruppen. Denne gang er forandringer i højsædet. For forandringer sker hurtigere og hurtigere, og fremtiden ser ikke ud til at ændre ved det faktum.

Forandringer er på plakaten ved DI's arbejdslederkonference i februar.- For at arbejdsledere er en succes for virksomheden, skal de kunne tage ansvar for forandringer og føre dem ud i livet, siger ledelsesudviklingskonsulent Lise Berg Johannsen fra DI.

På arbejdslederkonferencen 2004 klædes arbejdslederne på til udfordringen. Blandt andet via en række konkrete eksempler fra virksomhederne. For i en tid med nedskæringer og fyringsrunder, er der i endnu højere grad behov for dygtige ledere, der kan gennemføre de svære forandringer.

- Det handler blandt andet om, at arbejdslederne skal involvere medarbejderne i forandringsprocesserne, så de kan se meningen med dem, siger Lise Berg Johannsen.

Hun nævner kommunikation og åbenhed som væsentlige punkter, når medarbejderne skal inddrages.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098