23948sdkhjf

Europæisk facadekonkurrence

[i]Magasinet Building Europe er bagmænd for den første europæiske konkurrence om træ-facader. Europæiske arkitekter, planlæggere, ingenniører og træarbejdere inviteres til at deltage.[/i]
Building Europe, der er et blad udgivet for det unikke samarbejde mellem adskille europæiske træ-organisationer og -råd, har til formål at informere om fordelene ved træ som byggemateriale.

For netop at tjene denne opgave har redaktionen bag bladet besluttet at udskrive en konkurrence om træ-facader i næste nummer. Her inviterer man arkitekter, ingeniører, planlæggere og træarbejdere til at deltage i en konkurrence, der skal vise, hvilke flotte facader træ kan bruges til at lave.

Brugen af træ i facader kan være uendelig smuk, som her i Boston, USADet bliver en estimeret europæisk jury, bestående af professor arkitekt Jan Söderlund, Helsinki, arkitekt Hans Ruijssenaars, Amsterdam og arkitekt Ian Sharrat, London, der skal udvælge det bedste indsendte forslag til en smuk træ-facade.

For deltagerne er der ud over æren blandt andet også en førstepris bestående af en rejse til Japan i spil. Derudover præsenteres et udvalg af de bedste forsalag i Building Europe magasinet.

Ønskes der yderligere oplysninger om konkurrencen og reglerne, kan de findes på Nordic Timber Councils website http://www.nordictimber.org

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078