23948sdkhjf

Møbeludsalg i vælten

[i]DR Kontanten tog tirsdag atter en gang problemerne med falske udsalgspriser op. Denne gang var fokus lagt på møbelkæderne, hvor ILVA og BIVA lagde eksempler på forkert information til. [/i]
DR Kontanten har flere gange beskæftiget sig med vildledning af forbrugerne, når det kommer til før og efter priser. Ved sidste store udsalg var det elektronikudstyr, der blev sat underlup, denne gang var det møbelkæderne ILVA og BIVA, der blev brugt til at illustrere forkert information om før og efter priser.

To danske møbelkæder fik tirsdag ørerne i masiner for deres udsalgspris annoncering.Formanden for Danske Møbelhandlere, Frits Hansen, måtte i udsendelsen stærkt beklage, at det stadig var et problem i branchen, at der blev annonceret med ikke-eksisterende besparelser, og rådede kunderne til at bruge deres sunde fornuft og eventuelt følge priserne i møbelforretningen over et stykke tid, for at sikre sig at der ved udsalget var tale om en reel besparelse.

ILVA lovede via Frots Hansen under udsendelsen at få rettet fejlene, mens BIVAs direktør Millie Johansen ikke ønskede at deltage i programmet. Millie Johansen afviste efterfølgende i Fyens Stifttidende onsdag alle beskyldninger.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219