23948sdkhjf

Succes for plastvinduer

Fynsk producent af plastvinduer oplever fremgang og spår en god fremtid for plastvinduerne. Specielt, hvis de fortsat skal konkurrere med discountudgaver af trævinduerne, hvor kvaliteten ikke er i top.
Indehaveren af Meier Profil og Glas A/S i Odense mener, at rygterne om plastvinduets snarlige død er stærkt overdrevne. Selv har hans firma oplevet og forventer fremgang, og skeler man til det tyske marked, er hver anden bygning forsynet med vinduer i plast, fortæller han i Fyens Stifttidende mandag.

Fynsk producent forudser succes for plastvinduer.Plastvinduerne slås i Danmark med et dårligt image på grund af de dårlige kvaliteter af plastik, som kunderne kan opleve i forbindelse med for eksempel havemøbler, udtaler Jørn Meier til FS, og understreger efterfølgende, at hans plastvinduer er af en helt anden og meget højere kvalitet, der ikke forvitrer og gulner.

Jørn Meier afviser ikke træ som profilmateriale. Generelt har han stor respekt for materialet, hvis kvaliteten er i orden.

- Desværre er Danmark oversvømmet med discountvinduer, og mange firmaer skilter med produkter i kernetræ. De glemmer bare at fortælle, hvor stor andelen af kernetræ er, og kunder, som alene vælger ud fra laveste pris, risikerer indenfor en kort årrække at skulle udskifte vinduerne igen, slutter Jørn Meier, der selv forhandler vinduer i træ fra Kernevinduet i Give i tillæg til plastvinduerne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078