23948sdkhjf

Fusionsfest skal samle ny koncern

Tvis/Modulia, der er resultatet af december måneds fusion mellem Tvis Køkkener og Modulia, har netop afholdt en fusionsfest, der skal få medarbejderne til at føle sig som én virksomhed.
I alt 300 medarbejder beskæftiger Tvis/Modulia, der nu er landets tredjestørste køkkenvirksomhed. Deraf er de 110 medarbejdere placeret i Horsens. Hvor ledelsen har haft hyppige møder under og før fusionen, havde de mange medarbejder e ikke mødt hinanden før festen forleden aften.

Fusionsfesten blev afholdt i Herning Kongrescenter med oplæg af Ulrik Wilbek, der fortalte om vinderteams, og de to direktører Bjarne Frandsen og Hans H. Sørensen, der talte om vi-følelsen. Dertil kom en god del underholdning, med en specialudgave af ”de ringer – vi spiller”, hvor Keld Heick interviewede de to direktører, samt masser af god musik.

- Én fusionsfest gør dog ikke uden videre én koncern. Vi har løbende informeret medarbejderne om det, der skal ske, siger Bjarne Hansen til Erhvervsbladet.

Næste skridt bliver gensidige besøg, hvor medarbejdere fra Horsens besøger fabrikken i Tvis og omvendt.

- Det er meget vigtigt for fusionsprocessen, at vi tidligt får skabt en vi-følelse mellem medarbejderne i Tvis og i Horsens, og jeg synes, vi er kommet godt i gang.

Hvad der skal ske på længere sigt med henblik på at fasttømre de to organisationer, ønsker Bjarne Frandsen ikke at kommentere overfor ErvhervsBladet. Forklaringen er, at fusionsvirksomheden her og nu leder efter en ny direktør, og det bliver én af den nye direktørs vigtige opgaver at vedligeholde holdånden. Når vedkommende er ansat, vil Bjarne Frandsen og Hans H. Sørensen trække sig tilbage for at hellige sig specialopgaver i virksomheden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062