23948sdkhjf

Nulløsning for jysk pavillonproducent

Herning-søstervirksomhederne LB Pavilloner A/S og LB Pavillon Udlejning A/S fik en samlet nulløsning. Det kommunale pavillon køb er faldet – til gengæld lejer erhvervslivet nu de prisbillige og fleksible pavilloner.
Den kommunale spareiver har ramt pavillon branchen. I dag satser kommunerne på permanente løsninger omkring skoler og institutioner frem for de midlertidige pavilloner, skriver Erhvervsbladet i dag.

Det har kosten pavillon producenten LB Pavilloner A/S, Herning, et tab på en million kroner i det forløbne år. Til gengæld har erhvervslivet meldt sig på banen som lejere af pavilloner. En prisbillig og fleksibel løsning til for eksempel projektgrupper, der i en given periode kræver mere plads, eller i situationer, hvor virksomheden er usikker på om den ekstra plads er nødvendig på lang sigt. Det gav LB pavilloner Udlejning A/S et overskud på en million kroner.

Pavilloner udlejes som fleksible løsninger til erhvervslivetKim Morgenstjerne, der er adm. direktør for begge selskaber, er, trods det samlede nul-resultat, rimelig tilfreds med udviklingen. I særdeleshed er der her og nu positive takter.

- Vore tilbudsaktiviteter er steget betragteligt i det seneste kvartal, og det samme gælder ordreindgangen. Jeg tror, det hænger sammen med, at kommunerne ikke længere kan blive ved med at spare, siger han til Erhvervsbladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157