23948sdkhjf

Trævirksomheder uden forsikring

Nødvendigheden af TA's eget forsikringsselskab understreges af, at der lige nu er trævirksomheder der kører helt uden forsikring.
Peter Brink erkender, at han nok har sovet i timen. Da han i oktober 2003 fik at vide, at Nykredit Østifterne ikke ville forsikre hans møbelfabrik, når året var omme, troede han, at han let ville få en ny forsikring, skriver JyllandPosten i dag. Peter Brink blev opfordret til selv at forsøge at få forsikret deres forretning. Men det var lettere sagt end gjort.

- De vil slet ikke. De er ikke engang kommet med en pris. Måske har jeg sovet i timen, men jeg havde ikke troet, at det skulle være så svært,« siger Peter Brink til JyllandsPosten, efter at han nu selv har opgivet at finde et forsikringsselskab og i stedet har bedt en forsikringsmægler om at hjælpe sig med arbejdet.

Forsikringsselskaberne har undskyldt den manglende interesse for at forsikre i træindustrien med, at branchen i mange år har tabt store penge på netop den sektor. Derfor har præmiestigninger på op til 900 pct. været nødvendige. En pris, Peter Brink forklarer til JyllandsPosten at han vil være parat til at betale, hvis den kan godtgøres i de faktiske forhold. Problemet er bare, at forsikringsselskaberne ikke vil gøre forretning med ham overhovedet.

På den baggrund er det endnu tydeligere, at behovet for TA’s eget forsikringsselskab i høj grad er til stede.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062