23948sdkhjf

Her er vinderen af international Ilva-konkurrence

Den danske møbelkæde har uddelt sin designpris for 5. år i træk.

Forrige år valgte boligkæden Ilva at gøre sin årlige konkurrence international.

Det forhindrede dog ikke danske Christian Schjøll i at snuppe prisen, som for nylig blev uddelt ved en event i København.

Den danske designer, som arbejder i Henning Larsens tegnestue og også driver egen designvirksomhed, vandt med lænestolen ”Loke”, som modtog hædren for at være en funktionel og innovativ lænestol.

- Det er en lænestol som vil passe godt ind i Ilvas sortiment og sikre Ilvas brandværdi fremadrettet. Christian fik sin ide indenfor Small Living trenden. Han blev inspireret i den måde folk bor på små kvadratmeter i dag og derfor har brug for små lette møbler i sit hjem, skriver Ilva om vinderstolen.

Dommerpanelet, der blandt andet består af trendekspert Mads Arlien Søborg og rektor for Designskolen i Kolding, Elsebeth Gerner Nielsen, begrunder blandt andet valget med, at designet er skandinavisk og med et internationalt tvist, og derfor er målrettet et stort marked.

Der var 50.000 kroner til vinderen.10.000 kroner til andenpræmien og 5.000 kroner til henholdsvis tredjepræmien og publikumsprisen.
 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078