23948sdkhjf

Vinduesfabrik tilbage på fuld styrke

Amanda Vinduer & Døre har været igennem en hård periode med betalingsstandsning men står nu igen stærkt som DVC-godkendt dansk leverandør.
Tilbage i maj kunne vi her på Wood Supply fortælle, at Amanda Vinduer & Døre var trådt i betalingsstandsning efter en periode med svigtende omsætning.

Siden har Amanda lukket sin hårdttræsproduktion i Kerteminde og er i fuld gang med produktionen hos en ny leverandør, som man dog endnu ikke ønsker at afsløre navnet på.

Administrerende direktør Birger Sand fortæller, at der er brugt meget tid på at finde en samarbejdspartner, der med 100 % sikkerhed kunne videreføre både Amandas egne og kundernes krav til kvalitet:

- Vi har været utroligt heldige at finde en samarbejdspartner, der kan producere vinduer og døre og samtidig opfylde vores krav til den kvalitet, som nu har kendetegnet Amanda i snart tre årtier, siger Birger Sand.

- Yderligere betyder det nye samarbejde at vi nu også kan levere alle vore produkter i fyrretræ eller træ/aluminium, tilføjer Birger Sand.

Ny investor på banen
Direktør Birger Sand har selv stået for at tilføre virksomheden en del af den kapital, der har været nødvendig for at fortsætte.

Samtidig er Allan Kronborg kommet til som ny investor, og han vil fremover deltage aktivt som sparringspartner i det nye Amanda Vinduer & Døre A/S.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125