23948sdkhjf

Ny møbelmesse melder klar

I foråret har en gruppe møbelfolk arbejdet på at stable en ny møbelmesse i Danmark på benene. Det er nu lykkedes, og indtil videre er den første hal i DGI Huset Vejle fyldt op.
Møbelmessen.dk er målrettet den almindelige møbelhandel i Danmark, og arrangørerne forventer, at 40-60 udstillere fra ind- og udland vil være på plads, når messen løber af stablen i dagene 14.-16. oktober.

Rammen for den nye messe bliver DGI Huset/Vejle Centeret, og messeansvarlig Esben Veng-Christensen oplyser, at den første af hallerne er fyldt op på nuværende tidspunkt.

- Mange møbelfabrikker og møbeludbydere med almindelige boligmøbler har gennem de senere år manglet en platform til at udstille sine produkter og komme i kontakt med alle de danske møbelbutikker, forklarer Esben Veng-Christensen om baggrunden for, at Møbelmessen.dk nu ser dagens lys.

Han fortæller videre, at målet er at opbygge en uhøjtidelig, professionel og årligt tilbagevendende platform, hvor det væsentlige er møblerne, og hvor alle andre ting er på plads:

- Således behøver udstillerne kun at medbringe sine modeller, da standene er opbyggede, ligesom der er sørget for frokost og kaffe til både besøgende kunder og udstillere, oplyser Esben Veng-Christensen.

Udstillerlisten omfattede pr. 1. juni følgende virksomheder:
Top-Line, Canett Furniture, Svane Design, Lyra, Ungt Miljø, Hjellegjerde, Cinall, Guardian Protection Products, ATI Møbelindustri, Særslev Stolefabrik, Global Furniture, Team Trading, Hilmar’s, IMG, Winge Møbler, Elano Furniture, Lobo Møbler, LT Collection, S.D. Møbler, Steens Furniture, Frebia Boligtextil, Bundgård Møbler og A Trend.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111