23948sdkhjf

Nøgen polsterstol skal krydse markedsgrænser for Gubi

Da den dansk-italienske designduo GamFratesi - Stine Gam og Enrico Fratesi - for et par år siden tegnede Beetle Chair for Gubi, var det et fuldpolstret møbel, som passede perfekt ind i Gubis hovedkontraktmarked, som er hospitality - hoteller og restaurationer.

På årets møbelmesse i Stockholm blev den samme stol lanceret i en mere nøgen udgave. Nu er det Gubis bestræbelse, at man med Beetle-stolen kan krydse grænsen på kontraktmarkedet til 'corporate contracting', som eksempelvis kan være større kontordomiciler og mødesale.

Det forsøger Gubi blandt andet at bevise i et helt nyindrettet showroom, som ligger i firmaets domcil i Københavns Nordhavn.

- Med stolen kigger vi på nye muligheder i markedet for os. Man kan nu tage Beetle-stolen og mixe og matche den på kryds og tværs. Prisspektret er bredere, og vi er nede i en lavere 'entry price', siger Kenny Riise, som er en del af direktionen hos den københavnske møbelproducent.

Med mere skrabede udgaver end den luksuriøse og lidt dekadente polsterudgave, håber Gubi, at Beetle-stolen kan blive en foretrukken mødestol eller kantinestol.

- Corporate contracting er et mere prisfølsomt marked, og derfor har vi haft brug for at tilbyde flere muligheder og prismuligheder. Man kan også vælge mellem forskellige stel og skaltyper.

Læs mere om: Gubi
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08