23948sdkhjf

Pressalit lukker i Skejby

Vigende afsætning er årsag til, at virksomheden nu flytter aktiviteterne i Skejby til hovedkvarteret i Ry. Beslutningen medfører afskedigelse af 12 ansatte.
Omkostningsniveauet skal tilpasses den aktuelle ordresituation, og det er årsagen til, at Pressalit Care i Skejby ved Århus nu indstiller produktionen.

Afdelingen har eksisteret siden 2003, hvor Pressalit overtog virksomheden Beta System.

Produktionen i Skejby har bestået af køkkener, pusleborde og specialsenge under Pressalits Care-sortiment.

- Med det nuværende aktivitetsniveau er det omkostningstungt at opretholde en delt, dansk Pressalit Care-produktion på to adresser. Derfor har vi nu efter grundige overvejelser truffet beslutning om at nedlægge sengeproduktionen og lukke Skejby-faciliteterne senest med udgangen af 2010, siger direktør Dan Boyter til Århus Stiftstidende.

Produktion videreføres delvist i Ry
Lukningen medfører, at ti ansatte i Skejby og to i Ry bliver fyret. Samtidig er en mindre gruppe Skejby-medarbejdere blevet tilbudt at flytte med til Ry.

Her er det planen at videreføre produktionen af køkkener og pusleborde, som, i modsætning til sengene, har en acceptabel indtjening.

Århus Stiftstidende oplyser, at sammenlægningen ikke får konsekvenser for produktionen af badeværelsesløsninger, som fremover vil blive fremstillet i Ry. Produktion af toiletsæder bliver heller ikke berørt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064