23948sdkhjf

Fire smålandske kontorproducenter i ét københavnsk showroom

Siger man møbler og Småland, vil mange sige Ikea med hovedsæde i Älmhult.

Siger man kontraktmøbler og Småland, vil mange branchekendere sige Lammhults.

Claus Finderup Nielsen fra København siger også Baux. Ragnars. Og Zero.

Efter en mangeårig sælgerkarriere for blandt andre Scandinavian Business Seating, Duba-B8, Gubi og Lammhults, har Claus Finderup Nielsen 1. januar slået sig ned som selvstændig salgsagent med en helt særlig niche, som er 4 smålandske leverandører.

Og allerede efter et halvt år med et lille lokale i Vanløse har han slået dørene op for et dobbelt så stort showroom på Nordre Fasanvej på Frederiksberg.

- Jeg oplever samtidig en kraftig vækst i efterspørgslen og åbner derfor dette showroom for på bedste vis at kunne servicere og fremvise kollektionerne for vores samarbejdspartnere i form af bygherrer, arkitekter og forhandlere, fortæller han om åbningen.

Med 4 forskellige, smålandske producenter kan Interiors By Finderup på Frederiksberg nu dække en bred vifte af professionelle miljøers behov.

- Når alle 4 producenter er baseret i Småland og har smålandsk egenproduktion, så kan man nå at besøge alle 4 virksomheder og deres produktion inden for 2 timers køreafstand. Det synes jeg, er ideelt, når man inviterer arkitektere på ture for at se virksomheden. Geografien i den her niche gør det meget opportunt.

Baux laver vægbeklædning af træuld, der både fungerer æstetisk og akustisk. Det Lammhults-ejede firma Ragnars er en klassisk plademøbelproducent, der især laver kontorborde og skabe. Zero er leverandør af belysningsudstyr.

Foruden Lammhults, der især er kendt for professionelle loungemøbler.

Filosofien bag agentvirksomheden er en "treenighed", som Claus Finderup Nielsen kalder det: Alle 4 mærker har bæredygtige profiler. Det er høj kvalitet, og designet er relevant og på højt niveau.

Agentvirksomheden By Finderup er fortsat et enkeltmandsfirma, men Claus Finderup Nielsen forventer, at den første ansættelse snart sker.

- Med den vækst, som vi oplever, bliver det snart nødvendigt for at kunne bevare den høje service.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078