23948sdkhjf

Flexa øger omsætningen for fjerde år i træk

Efter en succesfuld turnaround, der blev påbegyndt i 2012, øger Flexa for fjerde år i træk omsætningen. Faktisk er man lykkes med at øge omsætningen med 33 procent siden 2012.

Alene for 2016 øgede Flexa omsætningen med 2,7 procent til 355,8 mio. kr.

Indtjeningen for året er ligeledes forbedret, påvirket positivt af øget omsætning samt reducerede omkostninger. Renset for særlige indtægter ved salg af bygning i Kina samt udgifter relateret til salget af virksomheden der blev gennemført i 2016, landede året driftsresultat på 22.7 mio. kr. mod -3.3 året før.

Årets resultat efter skat endte på 8 mio. kr. mod -24 mio. kr. året før.

Nyt ejerskab styrker fundamentet

I løbet af 2016 blev det nye ejerskab gennemført, således at ejerkredsen nu består af den udenlandske finansmand Adrian Vanderspuy sammen med medlemmer af ledelsen.

-Som led i ejerskiftet har Flexa opnået en stærkt forbedret balance samt en positiv egenkapital og står således med et betydeligt styrket finansielt fundament for den yderligere fremtidige udvikling af virksomheden, skriver selskabet i forbindelse med aflæggelsen af årsrapporten.

Med udgangspunkt i det styrkede afsæt vil Flexa fortsætte sin ekspansion – dels via innovation og udvikling af produktporteføljen dels via indtog på nye markeder via flere salgssteder.

Det forventes, at den makroøkonomiske situation forbliver uændret i 2017. Forbrug af møbler og indretningsartikler vil derfor fortsat være under pres.

På trods af denne situation forventer Flexa for 2017 fortsat at skabe vækst i omsætning og indtjening.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094