23948sdkhjf

Unimerco opjusterer forventningerne

Halvvejs gennem 2009/10-regnskabet er der atter sorte tal på bundlinjen hos værkstøjsproducenten. Det har givet anledning til en opjustering af forventningerne til hele året.
Regnskabsåret 2008/09 bød på et historisk underskud på 53,5 mio. kroner hos Sunds-virksomheden, men siden har omfattende rationaliseringer betydet, at der nu atter tjenes penge.

- Vi har lavet overskud hver måned fra oktober 2009 og frem. Vi har vendt udviklingen og har opnået et fornuftigt resultat efter en lang række effektiviseringer, udtaler administrerende direktør Kenneth Iversen til Herning Folkeblad.

Rationaliseringer giver pote
I alt har første halvår givet et overskud på 11,6 mio. kroner, og det er mere end dobbelt så højt som det budgetterede resultat, der lød på 5 mio. kroner.

Den store fremgang skyldes ifølge Kenneth Iversen, at Unimerco sidste år afskedigede en række medarbejdere, som nu ikke længere belaster lønbudgettet.

På baggrund af det flotte første halvår har Unimerco valgt at øge forventningerne til hele regnskabsåret. Nu forventer man et overskud på 30-34 mio. kroner, hvilket er 4-8 mio. kroner over det oprindelige budget.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096