23948sdkhjf

Ny møbelmesse på vej i Vejle

Hos Global Furniture er holdningen, at Danmark mangler en markedsplads for helt almindelige boligmøbler. Derfor lancerer virksomheden nu Møbelmessen.dk.
Målet er 40-60 udstillere og 500-800 besøgende virksomheder, når Møbelmessen.dk løber af stablen i dagene 14. - 16. oktober i Vejle Centret.

Bag messen står møbelagenturet Global Furniture A/S i Viborg, hvor indehaver Esben Veng-Christensen har allieret sig med Nord Fair A/S som teknisk arrangør samt tre møbelagenter til at sprede budskabet:

- Vi må nok erkende, at der ikke længere er basis for en international møbelmesse i Danmark. Vi er dog mange, som savner en platform, hvor vi kan præsentere vore produkter til de danske kunder, forklarer Esben Veng-Christensen om baggrunden for initiativet.

Allerede pæn opbakning fra branchen
Målet er at skabe en forholdsvis smal messe, der er rettet mod de almindelige møbelbutikker på hjemmemarkedet:

- Det skal være en messe, hvor kunderne kan se de møbler, der udbydes, få inspiration til det daglige arbejde og få mulighed for at mødes med branchens øvrige aktører, lyder det fra Esben Veng-Christensen.

Han fortæller, at initiativet har fået en pæn modtagelse i branchen. Således er der på nuværende tidspunkt indgået aftale om 400-500 m² af det forventede messeareal på omkring 2.000 m². Det giver forhåbninger om, at det kan lykkes at skabe en årligt tilbagevendende begivenhed for den danske møbelbranche.

De deltagende virksomheder i Vejle vil være et bredt udsnit af møbeludbydere i Danmark; producenter, importører og grossister.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11