23948sdkhjf

Stor fremgang hos Dansani

Den sydjyske producent af badeværelser satte omsætningsrekord i 2009 og præsterede samtidig sit bedste årsresultat siden 2006.
Det er ikke alle steder, at finanskrisen var ensbetydende med tilbagegang og fyringer i det forgangne år.

Hos Haderslev-virksomheden Dansani lykkedes det således at øge omsætningen fra 242 til 278 mio. kroner, og samtidig tog bundlinjen et hop fra 4,4 til 13,6 mio. kroner.

Resultatet er bedre end ventet og har medført en vækst i medarbejderstaben til gennemsnitligt 200 i 2009 – 11 flere end året før:

- På trods af finanskrisen, og den deraf afledte krise i byggeriet, er det lykkedes os at opnå en vækst i omsætningen på stort set alle markeder. Årsagen kan henføres til en række forhold, herunder ikke mindst et for tiden optimalt forretningskoncept, lyder forklaringen fra Dansani.

Det er blandt andet opbremsningen i nybyggeriet, der har øget fokus på Dansanis løsninger, som typisk afsættes på markedet for renoveringer.

Yderligere fremgang i 2010
I begyndelsen af det nye år er den positive udvikling blevet fastholdt, og Dansani melder om yderligere vækst i omsætningen i første kvartal.

På den baggrund forventer ledelsen, at det vil lykkes at øge både omsætning og indtjening for hele året sammenlignet med 2009.

Om virksomheden
Dansani er etableret i 1983 og har hovedsæde i Haderslev samt datterselskaber i Storbritannien, Norge, Holland, Sverige og Tyskland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14