23948sdkhjf

TEKO og BoConcept i innovativt samarbejde

Sammen med 12 studerende fra TEKO har den danske møbelproducent netop deltaget i designkonkurrencen Innovation Cup hos Udviklingscenter for Møbler og Træ (UMT).
I fem uger har de 12 studerende – fordelt på seks hold – arbejdet intenst med at løse opgaven, som bestod i at skabe små møbler med et øje på fremtidens behov og anvendelsesmuligheder.

Løsningerne skulle derudover passe ind i BoConcepts overordnede stil og produktionsmåder og være lavet af bæredygtige materialer.

Hos BoConcept er yderst tilfredse med udbyttet af UMT's Innovation Cup. Claus Ditlev Jensen udtaler:

- Det har været sjovt og udbytterigt at arbejde med de studerende fra TEKO. Det er engagerede unge mennesker, der arbejder seriøst og målrettet, og som har en virkelig god forståelse for BoConcept og den kommercielle virkelighed, vi agerer i, siger han.

BoConcept vil nu vurdere, om der skal arbejdes videre med nogle af de studerendes møbler. Under alle omstændigheder vil de studerende beholde rettighederne til deres designs.

Tre prisvindere
Blandt produktforslagene vandt Lotte Øster Fynboe og Stine Rikke Bendtsen prisen ”Bedste samlede møbelprodukt” for deres opbevaringsmøbel Sticks ’n’ Box (billedet).

Jeanette Bøgelund og Anne Stensgaard vandt prisen for bedste idéforslag for reolen Romeo og Julie, mens Larsen og Steffen Svendsen fik ”Bedste innovationsforløb” for arbejdet med deres produkt, Up, der gør det muligt at nå de øverste hylder på et af BoConcepts høje reolsystemer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08