23948sdkhjf

Efter svære år: Sydjysk XL Byg er blevet solgt

Steff-Byg i Gjesing ved Esbjerg - Steffensens Byggeartikler - har overtaget XL-forretningen Sdr. Omme Tømmerhandel i Sønder-Omme ved Grindsted.

Det skriver regionalavisen JydskeVestkysten.

Sdr. Omme Tømmerhandel har været et familiefirma, hidtil ejet af Søren Helle og Carsten Helle, som er anden og tredje generation. Familien har solgt 75 procent af aktierne.

- For kunderne hos Steff Byg vil det betyde, at de vil få og allerede nu får leveret varer fra os. For kunderne i Sdr. Omme-området vil der blive flere varer - blandt andet et af Danmarks største lager af klinker til gulve og vægge, som kan ses i et kæmpe showroom i Esbjerg. Det gør os også mere konkurrencedygtige, da der nu bliver købt meget større ind. Det giver også hurtigere leveringstid. Og for alle kunder hos Steff Byg og XL Byg vil vi få mere nethandel, siger Sdr. Omme Tømmerhandels direktær Jens Mikkelsen til avisen.

Salget sker efter en række svære år for tømmerhandlen i Sønder-Omme.

I 2016 tabte Sdr. Omme Tømmerhandel Holding A/S næsten halvanden million kroner, og sammenlagt over 4 år har forretningen tabt over 5 millioner i akkumuleret underskud.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11