23948sdkhjf

Underskud hos Pro Tec

Et fald i omsætningen på omkring 25 % har kostet på bundlinjen hos vinduesproducenten, der kom ud af 2009 med et underskud på 4,37 mio. kroner.
Ud over den lavere omsætning, der faldt fra 202,5 til 156,6 mio. kroner, forklarer ledelsen det negative resultat med nedskrivning af aktiver samt underskud i virksomhedens engelske datterselskab.

- Årets resultat er i 2009 igen væsentligt påvirket af datterselskabet i England. Driften i England har været hårdt ramt af stagnationen på markedet, oplyser Pro Tec om de engelske aktiviteter, som har givet et underskud på 1,8 mio. kroner.

Det samlede underskud på 4,37 mio. kroner betegnes som utilfredsstillende, men Pro Tec hæfter sig samtidig ved, at det i Danmark er lykkedes at skabe break-even på driften.

Der er i årets løb foretaget tilpasninger i organisationen, som på nuværende tidspunkt vurderes at have et omkostningsniveau, der svarer til markedssituationen.

Vækst i 2010
I indeværende år venter Pro Tec-ledelsen fremgang i såvel omsætning som indtjening. De positive forventninger knytter sig først og fremmest til virksomhedens nyeste produkt – det højisolerede vindue "Pro Tec 7" – og der satses på den baggrund offensivt i markedsføringen.

Blandt initiativerne i 2010 er desuden en omstrukturering af salgsplatformen, og der planlægges ”flere investeringer i personale og afsætning”. Dermed er der ikke aktuelt yderligere omkostningstilpasninger på dagsordenen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079