23948sdkhjf

Salg af konkursbo ender i fogedretten

Salget af konkursramte Hørning Parket har taget en overraskende udvikling.
For godt en måned siden offentliggjorde Profil Parket og hollandske Dekora Parket, at de havde overtaget konkursboet efter Hørning Parket .

Ifølge Byggeeksport har kurator imidlertid sidenhen solgt aktiverne til danske Velcom A/S, og det har fået Dekora til at indbringe sagen for fogedretten i Horsens:

- Vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at kurator, trods et skriftligt tilsagn den 4. marts til Dekora Parket, ville bryde aftalen. Derfor kræver vi nu alle aktiverne tilbage, siger Dekoras danske agent Rudi Schropp-Pedersen til Byggeeksport.

Rudi Schropp-Pedersen fortæller videre, at der var planlagt opstart den 17. marts, men på grund af sagens udvikling har man været nødsaget til at opsige 12 medarbejdere; heriblandt Hørning Parkets tidligere produktionschef og andre nøglemedarbejdere i salg og administration.

Velcom: Kender intet til sagen
Advokatfirmaet Dahl, der er kurator på sagen, har bekræftet over for Byggeeksport, at Hørning Parket er solgt til Velcom A/S, der blandt andet ejer Jyde Port.

Torben Bloch Petersen, administrerende direktør hos Velcom A/S, har intet kendskab til sagen om fogedretten og oplyser til Byggeeksport, at de ”stille og roligt er begyndt at producere de ordrer, som de har fået”.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078