23948sdkhjf

Thorlund Skou henter salgschef i Høeg Hagen

29-årige Ricki Kjeldsen er pr. 1. marts tiltrådt som ansvarlig for salg af træbeton og pladematerialer.
Thorlund Skou A/S har netop indgået en aftale med en baltisk fabrik om eneforhandling af træbeton til det danske marked.

I den forbindelse har virksomheden nu ansat Ricky Kjeldsen som salgsansvarlig på området. Han har siden 2006 været ansat hos Høeg Hagen & Co., senest som salgschef.

Bedre start end forventet
Thorlund Skou blev etableret i december 2009 af Henrik M. Skou og Lars Thorlund, og trælastvirksomheden har fået en flyvende start på tilværelsen:

- Vi er nu fem ansatte og er ved at være på plads med hensyn til salg og markedsføring i Jylland. Nu mangler vi kun salgsforstærkning til Sjælland. Vi har fået en fantastisk start og har de første to måneder solgt 150 læs træ, hvilket er langt over vores forventninger. Indtil videre har vi fået positive tilbagemeldinger fra over 150 kunder af de 450 kunder blandt tømmerhandlere, som vi tidligere har serviceret, fortæller Henrik M. Skou.

Netværk af savværker altafgørende
Han fortæller videre, at det indtil videre er lykkedes at indgå aftale med over 50 savværker om salg og markedsføring på det danske marked.

- Netværket af savværker er altafgørende - idet der ikke findes et eneste ’fullborn’ savværk eller savværkskoncern, der kan servicere danske tømmerhandlere, forklarer Henrik M. Skou.

Han og medejerne Lars Thorlund og Per Fisker er meget overrasket over den positive modtagelse, som virksomheden har fået fra leverandører og kunder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093