23948sdkhjf

Disse nye folk skal løfte industrisalget

Hos den midtjyske trædistributør Thorlund Skou.

Thorlund Skou udvider nu industriafdelingen TS-timber med ansættelse af Peder Damgaard og Henrik Møller, der begge er tiltrådt 1. maj.

- Igennem de seneste 2 år har Steen Nielsen som ansvarlig for industriafdelingen formået at skabe et stærkt fundament for en solid indtjening i TS Timber. Med ansættelsen af Peder Damgaard og Henrik Møller for vi ikke bare tilført know-how om trælast, men også en stor viden om leverandører og eksportkunder, siger Lars Thorlund, adm. direktør hos Thorlund Skou.

- Vi har en klar ambition om at vækste industrisalget i ind- og udland - men det kræver salgspersonale med stor know-how indenfor træindustrien, siger Lars Thorlund, adm.  direktør hos Thorlund Skou.

Eksportchef Peter Damgaard og salgsassistent Henrik Møller har begge tidligere har gjort karriere sammen i Scantræ, Setra og Niels Ulrich Petersen Trælast.

- Industrisegmentet har givet os væsentlig større produkt palette at arbejde med, og det styrker vores profil både overfor kunder og leverandører. Logistikcentret i Brande er udvidet markant med mange nye spændende produkter, herunder nedtørrede varer i en højere kvalitet og en lang række vindueskomponenter, siger Lars Thorlund endvidere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078