23948sdkhjf

Krone Vinduer fuldender Østerbro-projekt

Den nordjyske vinduesfabrik bliver leverandør til nyt opsigtsvækkende tårnbygning med hotellejligheder.

Tilbage i årene 2000-2003 var Krone Vinduer leverandør af hårdttræsvinduer til byggeriet af Charlottehaven på Østerbro i København.

Nu vender vinduesproducenten fra Harken ved Hjørring tilbage til Charlottehaven – som leverandør til en 54 meter høj tårnbygning, der udvider Charlottehaven med 37 nye hotellejligheder fordelt på 3.151 kvadratmeter.

Krone Vinduer har fået ordre på 95 sæt karnapper i varierende størrelser samt 230 facadevinduer, som skal leveres fra maj måned og frem til efteråret.

- I sin tid blev vi valgt som leverandør på grund af vores hårdttræsløsninger og specielle step-rude-vinduer, hvor glassene sammenlimes uden lodret post. Det samme gør sig gældende nu, hvor projektets arkitekt Lundgaard & Tranberg har udnyttet vores knowhow og benyttet vores løsninger til at understrege byggeriets markante udtryk, siger projektdirektør hos Krone Vinduer, Christian Olesen, i en pressemeddelelse.

Det er langt fra første gang, at Krone Vinduer leverer til et Lundgaard & Tranberg-projekt. Foruden det oprindelige Charlottehaven, omfatter samarbejdet blandt andet Tietgenkollegiet i Ørestaden og Kilen i København.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078