23948sdkhjf

Kendt ansigt ind i Thorlund Skou A/S

Per Fisker, tidligere Høeg Hagen & Co., er tiltrådt som aktionær og salgskonsulent hos den nystartede trælast-distributør.
Henrik M. Skou og Lars Thorlund etablerede Thorlund Skou i december 2009, og nu er ejerkredsen udvidet med Per Fisker.

De tre aktionærer har en fælles fortid i trælast-distributøren Høeg Hagen & Co., hvor de gennem otte år var en vigtig del af virksomhedens succes.

- Det er en helt naturlig udvikling at ekspandere Thorlund Skou med de medarbejdere, der var en del af succesen i Høeg Hagen. Jeg er overbevist om, at der kommer flere ’tidligere spillere’ med på det nye hold, siger Henrik M. Skou.

Fantastisk start
Trods finanskrisen har de første måneder vist, at Thorlund Skou har gode muligheder for succes på markedet for trælast og byggematerialer:

- Vi har fået en fantastisk start takket været en kæmpe opbakning blandt tidligere kunder og leverandører. Vi har nu samlet de væsentligste ledelses- og salgsmæssige ressourcer og er nu klar til at sætte vækst i Thorlund Skou, fastslår Henrik M. Skou.

Han fortæller, at der blandt andet er indledt samarbejde med træbeton-producenten, JTS Fibrolits, om udvikling af produkter rettet mod det danske marked. Endvidere har Thorlund Skou indgået aftale med Collstrup A/S om lager- og distributionsfunktion samt trykimprægnering:

- Vi har sammen med Collstrup etableret de første skridt mod et nyt spændende træcenter i Danmark, slutter Henrik M. Skou.


Læs mere:
Tidligere Høeg Hagen-ejere stifter nyt trælastfirma
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157