23948sdkhjf

Nissenpack satser på bæredygtigt træ

Selvom størstedelen af sortimentet består af metal, kan man sagtens have fokus på bæredygtig skovdrift, mener man hos den østjyske beslaggrossist.
Når Nissenpack om få uger drager til ZOW-messen i tyske Bad Salzuflen, har virksomheden en dugfrisk FSC-certificering med sig i bagagen.

Med certificeringen forsøger leverandøren af møbelbeslag at komme på forkant med udviklingen, og selvom godt 90 % af sortimentet er baseret på metal og plast, er der ifølge logistikdirektør Michael Sangill Mikkelsen god mening i investeringen:

- Det er et godt signal, at man som grossist tænker på miljøet og den bæredygtige skovdrift. Det er med til at sætte noget i gang og spreder sig som ringe i vandet, siger han og fortæller, at Nissenpacks beslutning har medført, at én af virksomhedens egne leverandører nu også arbejder på en certificering.

Både for miljøets og for forretningens skyld
FSC-projektet er blandt de tiltag, som Michael Sangill Mikkelsen havde på blokken, da han tilbage i juli 2009 blev ansat som logistikdirektør. Den titel er siden suppleret med en status som virksomhedsejer. Det skete, da Michael Sangill Mikkelsen sammen med administrerende direktør Mikkel Nørgaard Dall og økonomidirektør Bent Leon Nielsen købte selskabet fri af SMEF Group.

For de tre ejere udgør hensynet til miljøet naturligvis en tungtvejende årsag til beslutningen om at blive certificeret, men Michael Sangill Mikkelsen understreger, at det forretningsmæssige naturligvis også spiller ind.

Nissenpack oplever nemlig i stigende grad, at markedet efterspørger bæredygtige produkter, og det er således vigtigt at være med på den grønne bølge, hvis ordrerne skal hentes hjem i fremtiden. Nissenpack vil derfor også skilte med certificeringen under den forestående ZOW-messe:

- Jeg er sikker på, at tiltaget vil vække opsigt blandt virksomhederne på messen, spår Michael Sangill Mikkelsen.

ZOW er den eneste messe, hvor Nissenpack deltager som udstiller, og de fire dage i det tyske er derfor meget vigtige for virksomheden. ZOW havde senest deltagelse af 572 udstillere og 15.200 besøgende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078