23948sdkhjf

Rationel Vinduer afskediger i produktionen

Ca. 45 timelønnede medarbejdere varsles afskediget, og tilpasningen forventes at berøre dele af produktionen i Sdr. Felding.
Den fortsatte lavkonjunktur i byggesektoren, det hårde vintervejr og renoveringspuljens aftagende effekt er de primære årsager til, at Rationel Vinduer nu må skære ned på bemandingen i produktionen.

Ledelsen oplyste fredag, at man nu indleder forhandlinger med repræsentanter for medarbejderne om en tilpasning af organisationen.

Tilpasningen forventes at berøre dele af produktionen i Sdr. Felding, og cirka 45 timelønnede medarbejdere varsles afskediget:

- Vi skal bevare og øge vores konkurrenceevne, og det kræver den rette balance mellem den aktuelle efterspørgsel og produktionskapaciteten i Sdr. Felding. Det betyder desværre, at vi forventer at sige farvel til omkring 45 medarbejdere. Vi skylder medarbejderne en hurtig afklaring, og vi vil naturligvis hjælpe de berørte, så godt vi formår, siger administrerende direktør Jes Jensen.

Rationel Vinduer A/S, der beskæftiger ca. 500 medarbejdere og indgår i VKR Gruppen, producerer facadevinduer og facadesystemer. Virksomheden sælger sine produkter i Danmark samt gennem salgsselskaber i Storbritannien og Irland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125