23948sdkhjf

Gårsdagens kontraktmesse overgik alle forventninger

2017-udgaven af Trends & Traditions havde massiv besøgsfremgang

For 2 år siden kom der 1000 gæster, da Holmris+Flexform holdt sin første udgave af husmessen Trends & Traditions.

Da Holmris+Flexform i 2016 var fusioneret med Designbrokers til Holmris.Designbrokers, kom der 1500 gæster til arrangementet i Lokomtivværkstedet i København.

Derfor regnede organisationen bag årets messe, at gårsdagens arrangement kunne trække cirka 2000 professionelle besøgende, som interesserer sig for kontraktmøbelmarkedet.

- Så allerede da vi 5 dage før kunne se, at 2500 havde meldt sig til, overgik det alle vores forventninger, siger Thomas Juncker Wiberg til Wood Supply. Han er markeds- og udviklingsdirektør hos Holmris.Designbrokers.

Og da dagen var omme, havde flere end 3000 gæster tjekket ind.

Røg fra et mobilkøkken fik brandalarmen til at gå omkring frokosttid, men ikke engang en kortvarig, akut evakuering af hele udstillingshallen kunne spolere stemningen.

- Stemningen, den er svær at beskrive. Det var en fantastisk dag, og det har udviklet sig til en meet and greet-event, hvor alle kommer for at netværke med hinanden. I år har folk virkelig taget det til sig. Hvor de det første år måske kom forbi engang om eftermiddagen, så tager folk en hel fridag ud af kalenderen, siger Thomas Juncker Wiberg.

Han er stolt af, at holdet har skabt en begivenhed, som samler en stor del af branchen. Selv om det betyder, at der skabes forretninger helt udenom Holmris.Designbrokers.

- Men selvfølgelig smitter der også noget af på os.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08