23948sdkhjf

Thors-Design rykker ind på fødevaremesse

Et tæt og konstruktivt samarbejde med arrangørerne har givet Thors-Design en unik mulighed for at præge indretningen under det forestående Foodexpo i Herning.
Thors-Design, som har specialiseret sig i at anvende gammelt bolværk til møbelproduktion, har fået mulighed for at sætte sit præg på årets udgave af fødevaremessen Foodexpo.

Messen, der sidste år havde deltagelse af flere end 30.000 branchefolk, løber af stablen i Messecenter Herning i dagene 24.-27. januar, og Thors-Design har her fået til opgave at levere plankeborde og bænke til messehallernes restauranter og cafeer:

- For os er Foodexpo en kærkommen lejlighed til at vise, hvordan vores møbler tager sig ud ’live’. Det handler jo om at indsnuse den rette stemning, når man sidder ved vores borde eller på bænkene. Og nu kan man også få lejlighed til at ’smage’ på møblerne, siger Carsten Thor, der ejer Thors-Design sammen med Jytte Bilstrup.

Udover interiør til cafeer og restauranter deltager Thors-Design også på Foodexpo med egen stand:

- Vi er på alle fronter klar til at give 2010 en god start på denne messe, hvor vi håber, mange vil gå ombord for at opleve Thors-Design. Vi har nu fremstillet møbler med omtanke i over 7 år, og gjort genbrug af bolværk fra danske havne til en hjertesag sammen med et offensivt og bæredygtigt design. Den puls, der skal til for at give vore møbler og design et fremadrettet liv, banker med uformindsket styrke, slutter Carsten Thor.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079