23948sdkhjf

Sjællandske butikker forlader Møblér-kæden

2 ud af 4 samejede butikker på Sjælland, som hedder Sit'n Sleep, var medlem af kædesamarbejdet Møblér.

Først brød butikken i Næstved ud. Og nu er også Sit'n Sleep i Holbæk  brudt ud af den landsdækkende kæde. 

Direktør Danny Wøldike Nielsen har dermed skabt sin egen sjællandske minikæde og skåret det sidste bånd over til kædeselskabet In2house.

- Når vi har kigget på de butikker, som ikke var med i Møblér, så har vi kunnet se, at de klarede sig bedre. Det var et signal til os om at tage de 2 andre ud, siger Danny Wøldike Nielsen til Wood Supply.

Allerede da møbelkæderne Danbo og Smag & Behag lagde sig sammen i 2014 og blev til Møblér, kunne han se, at det passede dårligt til situationen for hans butik i Næstved.

Egentlig anderledes end Møblér

Den nuværende Sit'n Sleep-butik var en del af Danbo. I forvejen lå der en Smag & Behag-butik, og det skabte 2 Møblér-butikker i Næstved med mere ensartet udvalg, og fusionen trak i den forkerte retning for Sit'n Sleep i Næstved.

Der er egentlig en hel profil til forskel, anfører Anny Wøldike Nielsen. De øvrige Sit'n Sleep-butikker ligger i Herlev og Ishøj, og Sit'n Sleep har et både og yngre og lidt mere prisbilligt kundesegment end det, der er typisk for Møblér. Sit'n Sleep er centreret omkring hovedstaden. Møblér passer bedre til "ude omkring i landet", mener han.

- Vi kunne godt føle os lidt bremset, og i en stor kæde skal man tage nogle hensyn. Vi opererer især med polstermøbler fra Østeuropa, og hvis jeg kan trække bilerne direkte hen til mig, så får jeg en fordel i stedet for at en kæde skal hente det til Danmark og sende det videre ud med vognmand. Der er meget fragt i tunge varer, og fordi vi selv er ret stor, kan vi lave en skarpere pris selv og køre noget volumen. 

Butikken i Holbæk er fra 1. april i år officielt ude af Møblér-samarbejdet. Det er sket efter en opsigelsesperiode på 6 måneder. Holbæk-butikken stoppede markedsføringssamarbejdet i december, og det har allerede øget omsætningen markant, fortæller Danny Wøldike Nielsen.

Der er nu 6 tilbageværende Møblér-butikker på Sjælland. Langt de fleste ligger i Jylland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094