23948sdkhjf

Direktørskifte hos Carl Hansen & Søn

Administrerende direktør Knud Erik Hansen har forladt den daglige ledelse. Ny mand i spidsen for det 100 år gamle møbelfirma er Bo Wang.
Hos Carl Hansen & Søn har man brugt nytåret til at foretage ændringer i toppen af organisationen.

Administrerende direktør Knud Erik Hansen er trådt tilbage og har fra årsskiftet overladt ledelsesansvaret til produktionsdirektør Bo Wang.

Beslutningen hænger sammen med, at den nu forhenværende direktør ønsker at koncentrere sig om udvikling af nye markeder og forretningsområder:

- Ledelsesskiftet sker for at sikre fuld fokus på den daglige drift samtidig med, at vi realiserer den internationale vækststrategi, som har kendetegnet virksomheden de seneste år. Konkurrencen på fremtidens markeder kræver, at vi stiller med det bedste team med de stærkeste kompetencer på alle poster, forklarer Knud Erik Hansen.

Den nye administrerende direktør, Bo Wang, har siden 2008 haft ansvaret for produktionsanlægget i Aarup på Fyn, hvor Y-stolen og flere andre af Hans J. Wegners møbelklassikere fremstilles.

- Specielt i disse tider er effektiv drift afgørende for en dansk møbelvirksomhed som Carl Hansen & Søn. Fremadrettet skal vi fortsat være kendt for vores høje kvalitet og gode kundeservice, og med det nye team er vi rustede til at tackle udfordringerne på det internationale marked, vurderer Bo Wang.

Udover administrerende direktør Bo Wang består den daglige ledelse af salgs- og marketingdirektør Thomas Vagner, salgsdirektør for Asia/Pasific William Boesen samt økonomichef Brian Hansen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08