23948sdkhjf

Det åbne arbejdskøkken vinder indpas i danske hjem

Inspirationen fra de store restaurantkøkkener er godt på vej som en seriøs konkurrent til de minimalistiske køkkenløsninger, spår trendforsker.
Gennem en årrække har de minimalistiske udtryk sat dagsordenen i forbindelse med danskernes køkkenindretning, men den tendens er måske på vej til at ændre sig.

Ifølge trendforsker Mads Arlien Søborg er det i stigende grad begyndt at handle om at få køkkenet til at ligne et, der bliver brugt. Potter og pander skal skal ikke længere , der kommer i centrum:

- Inspirationen til det åbne arbejdskøkken kommer fra de store restaurantkøkkener, og jeg tror, det bliver en af de nye ting, der kommer nu efter en lang periode med minimalistiske og meget skulpturelle køkkener, siger trendforskeren i et interview med Jyllands-Posten.

Mads Arlien Søborg peger på, at det blandt andet er den grønne bølge, der slår igennem og nu er ved at sætte sit præg på køkkenmoden:

- Det, at man ved, hvor maden kommer fra, og at man udviser omtanke og respekt for miljøet, sådan lidt tilbage til bondegårds-tanken, er i virkeligheden nok den største trend i køkkenet i år, siger han.

Kilde: Jyllands-Posten

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063