23948sdkhjf

Out-sider har succes med byrumsmøbel

For to år siden introducerede virksomheden byrumsmøblet ”Loop” i samarbejde med arkitektfirmaet aart. Det har nu udviklet sig til en solid salgssucces; primært i Skandinavien.
Tilbage i 2007 fremstillede det århusianske arkitektfirma aart og byrumsinventarfirmaet Out-sider 50 ”Loop”-bænke – et rundt siddemøbel på cirka to meter – specielt til Århus Festuge.

Out-sider besluttede herefter at introducere ”Loop” i Danmark, og markedet har modtaget de nye runde bænke positivt.

Det har foreløbig medført et solidt salgsresultat, og bænkene sælges nu i primært Danmark, Norge og Sverige, men andre designorienterede lande som Holland og Belgien er også blevet pæne store aftagere i løbet af det seneste år.

- Vi havde ikke selv troet på, at vi havde skabt et så alsidigt udemøbel, men efter kun et halvt så vi, at brugerne begyndte at bruge ”Loop” på helt nye måder. Inde i midten blev der lavet bål på engangsgrill, der blev lavet sandkasse og leget med Lego-klodser, men det vigtigste var at se, at både børn, unge og voksne fik lyst til at sidde ved siden af hinanden – eller over for hinanden – i stedet for på hver sin bænk i hver sin ende, siger Ib Mogensen, stifter og direktør hos Out-sider.

Alsidigheden i anvendelsen ses blandt andet på listen over aftagere, der tæller steder som Amager Strandpark, Waterfront Shoppingcenter, Kolding Bibliotek, Hotel Legoland, Stockholm Kommune og den danske ambassade i London.

Out-sider har siden sin etablering i 2007 haft som mål at skabe nye udendørs møbler med potentiale til at blive designikoner på lige fod med de mange indendørs klassiske møbler gennem tiderne:

- Det er bemærkelsesværdigt, at der i så godt som alle designbøger om møbler kun er et par enkelte sider om udendørsmøbler - og de få, der er nævnt, er ikke blevet nogen eksportsucces. Vi vil sikre, at der i de kommende designbøger kommer flere sider om nye innovative uderum-inventar - og at de er blevet en både national og international succes, slutter Ib Mogensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.968