23948sdkhjf

Actona bliver eneejer af interiørselskab

Møbelvirksomheden har siden september 2009 drevet Spizy A/S sammen med den tidligere Zone-ejer; Poul Jepsen. Han har nu valgt at trække sig af helbredsmæssige årsager.
For knap fire måneder siden etablerede Actona interiørselskabet Spizy A/S sammen med Poul Jepsen, der er tidligere ejer af interiør- og isenkramproducenten Zone.

Partnerskabet blev dog af kort varighed. Ifølge dagbladet Børsen har Poul Jepsen, der indtil nu har været administrerende direktør, besluttet at trække sig ud af selskabet af helbredsmæssige årsager.

Spizy fortsætter i stedet med Actona-stifter Orla Dahl Jepsen som direktør, mens Charlotte Harfot, der har været med fra begyndelsen, skal designe og sammensætte produktsortimentet sammen med en endnu ikke ansat produktudvikler.

Endelig er Torben Villadsen, direktør og medejer af Actona, tiltrådt som ny bestyrelsesformand, og han fastslår, at rokeringerne ikke får nogen betydning for selskabets strategi:

- Vi håber fortsat, at Poul Jepsen kan tilknyttes Spizy i en slags konsulentfunktion, men ellers kører vi videre efter den lagte strategiplan. Der er helt klart et behov og et hul i markedet, siger han.

Ved stiftelsen af Spizy offentliggjorde ejerne en målsætning om at nå en omsætning på 100 mio. kroner i løbet af tre år.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157