23948sdkhjf

Succesfuldt projekt fortsætter i 2010

Som led i klimaprojektet ”Genplant planeten” har 35.000 børn i november og december plantet 100.000 træer i Danmark. Nu får projektet mulighed for at fortsætte efter nytår.
Op til COP15 inviterede en række af landets træ- og skovorganisationer skolebørn over hele landet ud for at plante træer, og det blev en overvældende succes med 100.000 plantede træer.

Formålet med projekt ”Genplant Planeten” er at vise børn, at de selv kan handle aktivt og hjælpe til at mindske klimaforandringerne. Samtidig skal projektet sætte fokus på brugen af træ som en del af løsningen på klimaproblemerne.

Projektet blev egentlig afsluttet den 9. december, da 400 københavnske børn plantede 2.000 træer i Kongelunden på Amager, men nu har det fået mulighed for at fortsætte ind i 2010.

TV2's Go’Morgen Danmark og Dong har nemlig besluttet at donere et træ for hvert af de klimaløfter, som seerne har afgivet til TV2 under klimatopmødet. Disse træer bliver plantet til april.

Desuden sponserer Panasonic træer til det internationale skoleprogram Learning About Forests, og i den forbindelse vil der også komme træer til Danmark.

”Genplant Planeten” koordineres af uddannelsesprojektet Skoven i Skolen. Læs mere på www.skoveniskolen.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094