23948sdkhjf

Ledelsen overtager Nissenpack

Den daglige ledelse i Nissenpack, der leverer beslag til møbelindustrien, har overtaget ejerskabet af virksomheden fra SMEF Group.
De 26 medarbejdere på Nissenpacks hovedkontor i Brabrand modtog tirsdag nyheden om, at den daglige ledelse har købt virksomheden fri af sin hidtidige ejer, SMEF Group.

Administrerende direktør Mikkel Nørgaard Dall vil fortsat udgøre den daglige ledelse i samarbejde med logistikdirektør Michael Sangill Mikkelsen og økonomidirektør Bent Leon Nielsen, og de tre nye ejere har planen klar:

- 100 % kvalitet og hurtig levering til tiden er kravet fra kunderne i dag. Det stiller store krav til indkøb og logistik, og det er netop på disse områder, Nissenpack fremover skal vise sin styrke, siger Mikkel Nørgaard Dall.

Svær tid afløst af stigende ordreindgang
Mikkel Nørgaard Dall fortæller, at Nissenpack har kæmpet hårdt under krisen. I løbet af andet halvår 2009 er ordrebeholdningen dog vokset støt i takt med, at optimismen igen er begyndt at finde vej til den europæiske møbelindustri.

Dermed er forventningerne til fremtiden store hos de nye ejere, og optimismen deles af Lars Hagelstam, bestyrelsesformand for SMEF Group:

- Medarbejderne og ledelsen har arbejdet hårdt for at styrke virksomheden igennem de hårde tider, og jeg er sikker på, at selskabets voksende ordrebog og den gode markedsposition vil være basis for en succesfuld fremtid for virksomheden, siger han.

Udover de 26 medarbejdere i Brabrand beskæftiger Nissenpack seks ansatte i et 100 % ejet datterselskab i Polen samt yderligere seks i en kinesisk afdeling i Guangzhou. Virksomhedens sortiment består af beslag, greb og udtræk samt pose- og kassepakninger, der leveres til møbel-, køkken- og inventarfabrikker i ind- og udland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097