23948sdkhjf

ScandiWood viderefører koncept fra konkursbo

Nyetablerede ScandiWood A/S Windows sikrer fortsat aktivitet på den fabrik, der tidligere tilhørte Ulsted Vinduer og Døre.
Ulsted Vinduer og Døre lancerede sidste år vindueskonceptet Ultra Low Energy, men den 21. juli i år måtte den nordjyske virksomhed indgive konkursbegæring.

Nu er der imidlertid igen kommet liv i fabriksbygningerne i Ulsted. Det er selskabet ScandiWood A/S Windows, der har overtaget aktiviteterne og dermed den patenterede produktion af Ultra Low Energy-vinduerne:

- Det er en tilfredsstillelse, at vi nu sikrer os, at resultatet af det udviklingsarbejde, der blev udført hos Ulsted Vinduer og Døre A/S, fortsat er til rådighed i byggeriet, siger direktøren for det nye selskab, Kenneth Klausen.

Bag investeringen i Ulsted står ScandiWood A/S Holding, der har mere end 22 års erfaring fra træbranchen; herunder med fremstilling af laminerede bordplader og containergulve:

- Jeg har længe været på udkig efter et tredje ben med energi-neutrale og miljø-korrekte produkter, og jeg kan ikke forestille mig noget bedre end de patenterede Ultra Low Energy-vinduer og døre. For os er det betryggende, at det er dygtige fagfolk fra fabrikken i Ulsted, hvor produktet blev udviklet, der skal fortsætte med fremstillingen, siger administrerende direktør Iben Th. Svart.

Ultra Low Energy-produkterne er udviklet ved at kombinere træ og kork i karm- og rammeprofilerne. Elementerne indgår blandt andet i projektet ”Energy Flex House”, som er opført ved Teknologisk Institut i Taastup.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.454