23948sdkhjf

PA Savværk opnår FSC-certifikat

I sidste uge sikrede Faaborg-virksomheden sig et FSC COC-certifikat, og som bæredygtig leverandør ser direktør Kim Axelsen et stort potentiale på især projektmarkedet.
I foråret 2009 øgede PA Savværk sit fokus på bæredygtigt træ og indledte en proces, der skulle sikre savværket et FSC COC-certifikat.

Indsatsen har nu medført, at Faaborg-virksomheden kan kalde sig FSC-certificeret producent af blandt andet gulvplanker, bygningstømmer og blokvarer:

- Vi ser et stort potentiale i projektmarkedet på netop disse produkter og forventer også ad denne vej at vokse yderligere over de næste år, vurderer en optimistisk direktør Kim Axelsen.

Direktøren fortæller, at processen blandt andet har betydet, at der nu er indført et nyt lagerstyringssystem og optimering af arbejdsgangene.

PA Savværk er grundlagt i 1885 og leverer i dag træ til møbelindustrien og entreprenører i hele Nordeuropa. Virksomheden producerer blokvarer, lister, møbelkomponenter og plankegulve. Savværket er beliggende ved Fåborg på Fyn og beskæftiger i dag godt 20 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109