23948sdkhjf

Kontorleverandør har øje på opkøb

Kontor Syd i Sønderborg har senest overtaget tre afdelinger fra konkursramte Sapa, men udvidelsesplanerne stopper ikke dér.
Selvom kontormarkedet fra flere sider betegnes som vanskeligt i disse tider, har kontorleverandøren Kontor Syd valgt at tackle udfordringerne offensivt.

Således overtog virksomheden for nylig tre afdelinger fra konkursramte Sapa, og ekspansion står fortsat højt på dagsordenen:

- Vi er en velkonsolideret virksomhed med ressourcer til at føre kriseramte foretagender videre. Jeg har drevet Kontor Syd i 31 år med udgangspunkt i det sønderjyske. Først gik vi over Kongeåen, og så fortsatte vi til Trekantområdet. Nu har vi afdelinger i hele landet vest for Storebælt, siger direktør Svend-Aage Kjær til JydskeVestkysten.

Kontor Syd har i løbet af syv år fordoblet sin omsætning til mere end 200 mio. kroner og beskæftiger i dag 120 medarbejdere. Dermed har virksomheden positioneret sig som én af de store på markedet for kontorartikler, møbler og teknisk udstyr.

Udover opkøb har Kontor Syd planer om at udvide hovedkontoret i Sønderborg, som skal forsynes med et større udstillingsareal og et topmoderne it-center.

Kontor Syds møbelafdeling forhandler blandt andet møbler af Peter J. Lassen, Hans J. Wegner og Christina Strand, og blandt samarbejdspartnerne er Holmris Office og Kinnarps.

Kilde: JydskeVestkysten

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093