23948sdkhjf

Junckers vil ind i sportshallerne

Den lave aktivitet inden for bolig- og erhvervsbyggeri får nu den danske gulvproducent til at satse på sportshaller, hoteller og modeindustrien.
Nedgangen i byggeriet har sat en kraftig dæmper på Junckers salg af gulve til typehuse og kontorbyggerier, og derfor har gulvproducenten på det seneste barslet med en ny strategi, der blandt andet indebærer en øget satsning på sportsgulve.

I denne uge lancerer Junckers således en ny serie af gulve til sportshaller, og snart kan virksomheden endvidere løfte sløret for en produktserie målrettet mode- og hotelindustrien:

- De traditionelle gulve til private boliger og til kontorejendomme vil stadig udgøre en helt central del i vores forretning. Men vækstmulighederne netop nu er inden for sport og det vi kalder det kommercielle segment - der blandt andet dækker over modebranchen og hoteller. Vores forventninger er, at vores omsætning inden for de tre kategorier bolig/kontor, sport og kommercielt i løbet af få år vil være forholdsvis ligeligt fordelt, siger salgs- og marketingdirektør, Michael Skovbo-Bühlman, til Erhvervsbladet.

Han fremhæver, at Junckers i mange år har udviklet gulve til især håndbold og badminton, og på det seneste er også sportsgrene som basketball og volleyball blevet del af referencelisten.

Kilde: Erhvervsbladet

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08