23948sdkhjf

38.000 kvadratmeter byggecenter åbner i Aarhus

Lørdag den 8. april får Aarhus-området et af Danmarks største byggecentre.

Det sker, når Davidsens Tømmerhandel på Sletvej slår dørene op til i alt 38.000 kvadratmeter med byggemarked for private kunder, butik for håndværkere samt drive-in trælast for begge kundegrupper.

- Vi går målrettet efter at skærpe konkurrencen om private og professionelle kunder i Aarhus-området. Det kommer både til at handle om pris og et større udbud af varer end i andre byggemarkeder og trælaster, siger trælastdirektør Flemming Salling i en pressemeddelelse.

Han kom til Davidsen for et år siden fra en stilling som trælastdirektør hos Stark i Skanderborg og stod indtil februar i spidsen for Davidsens afdeling i Vojens. Nu bliver Flemming Salling i stedet trælastdirektør for en stab af knap 60 fuldtidsansatte i Aarhus, hvoraf 10 placeres i håndværkerforretningen, 20 i byggemarkedet, mens 8 får daglig arbejdsplads i trælasten. Desuden ansættes 20 medarbejdere i et nyt logistikcenter, som Davidsen etablerer på adressen.

Med etableringen i Aarhus når Davidsen op på 12 afdelinger. Koncernen arbejder desuden på at åbne byggemarkeder i Aalborg, Vamdrup og Tønder. Hvornår det sker, er endnu ikke fastlagt.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125