23948sdkhjf

Fra talentkonkurrence til produktion hos Skovby

Unge vinderdesignere får vindermøbel ud på markedet.

Unge designere for Eilersen, Paustian, Skovby Møbelfabrik og Innovation Living var blandt vinderne, da Lifestyle & Design Clusters Talentprogram for nylig holdt afslutning på projektet "Design Werck" i København.

Og nu er Skovby Møbler i fuld gang med at produktmodne det møbel, som juryen gav prisen for "Bedste design og æstetik".

En gruppe designstuderende har skabt opbevaringsboksen "Bow", som er et cylinderformet møbel i et enkelt design. Og ifølge Skovby er det et fint bud på et fornyende værk for Skovby, som fører den østjyske møbelfabrik ind i fremtiden, mes det holder fast i møbelproducentens klassiske stil.

- Vi søgte et mindre produkt, som blandt andet kan passe ind hos interiørbutikkerne, og vi er rigtig glade for resultatet, der både er nyt og anderledes, men som vores målgruppe alligevel kan se sig selv i, siger Preben Rasmussen, adm. direktør hos Skovby Møbler i Galten.

Målet er med talentprojektet er netop at skabe nye produkter og innovation.

- Ved at matche designuddannelsernes talenter med velrenommerede møbel- og interiørvirksomheder kan der skabes nye produkter og innovation. Samtidig styrkes vidensdelingen og samarbejdet mellem uddannelsesinstitutioner og danske virksomheder, siger forklarer projektleder Joan Knudsen fra klyngeorganisationen Lifestyle & Design Cluster, som står bag.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063