23948sdkhjf

Tilfredshed trods lave besøgstal på boligmesse

Besøgstallet faldt betragteligt sammenlignet med sidste år, men arrangørerne melder alligevel om god stemning og høj købelyst under "Boligdrømme for Alle" i Herning.
Det var et købeinteresseret publikum, der gæstede Boligdrømme for Alle 2009, og især køkkenområdet havde en flot messe:

- Det har været en rigtig god messe for os med mange interesserede besøgende. Vi har allerede fået en del ordrer i hus. Lørdag solgte vi tre køkkener til 110.000 kroner stykket, så vores forventninger er fuldt ud tilfredsstillet. Vi kan mærke, at danskerne igen tør købe køkkener, og der er tydeligt en spirende optimisme blandt de besøgende, vi har haft på messen, udtaler indehaver Gert Senius, Svane Køkkenet.

Samme melding lyder fra flere af de øvrige køkkenudstillere på Boligdrømme for Alle, blandt andre HTH Køkkener, Designa A/S, Heva Køkkener, Aubo Production og Biga Concept A/S, der alle oplevede en god messe.

I alt 9.844 besøgende lagde vejen forbi "Boligdrømme for Alle". Det er 7.600 færre end sidste år, og samtidig faldt antallet af udstillere fra 260 til 195. Trods nedgangen var arrangørerne godt tilfredse:

- Vi er godt tilfredse med resultatet af messen set i lyset af den nuværende markedssituation. Udstillerne har gjort en stor indsats for at skabe en flot messe, og mange besøgende er kommet med konkrete købebehov. Samtidig har vi sat bæredygtighed på dagsordenen, bl.a. med huset "Home Green Home", der fik premiere på Boligdrømme for Alle og nu skal videre til København som optakt til klimatopmødet, siger projektleder Marianne Houmann Jensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094