23948sdkhjf

Tvilum-Scanbirk lukker fabrik

Møbelvirksomheden vil inden årets udgang lukke ned for produktionen på sin fabrik i Fårup ved Randers.
De svære markedsvilkår i møbelbranchen får nu ledelsen hos Tvilum-Scanbirk til at lukke den ene af sine seks fabrikker i Danmark.

Ifølge Randers Amtsavis drejer det sig om produktionsenheden i Fårup ved Randers, hvor 56 medarbejdere er beskæftiget:

- Det sker ganske enkelt for at øge vores konkurrenceevne ved at sikre en bedre udnyttelse af vores kapacitet. Som alle der læser avis vil vide, så er hele møbelbranchen trængt i øjeblikket. Forbrugernes lyst til at købe møbler har været temmelig begrænset i længere tid. Og beslutningen om at lukke i Fårup er blandt andet taget netop for at undgå at komme i krise, siger administrerende direktør, Lau Frandsen til avisen.

Han oplyser endvidere, at en ikke ubetydelig del af medarbejderne på Fårup-fabrikken vil blive tilbudt job andre steder i koncernen, men præcist hvor mange, er det endnu for tidligt at sige noget om:

- Det hører bestemt ikke til de sjoveste opgaver for en chef at skulle afskedige medarbejdere. Men jeg er udmærket klar over, at det er endnu værre at høre til de afskedigede. Derfor bestræber vi os også på at gennemføre processen her på en ordentlig og for alle parter værdig måde, fastslår direktøren.

Produktionen i Fårup flyttes nu til en anden fabrik i Tvilum-Scanbirk-koncernen.

Kilde: Randers Amtsavis

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079