23948sdkhjf

Fransk ordre giver mod på tilværelsen

Wood Step A/S fra Randers-egnen skal levere trapper til renoveringen af et slot i udkanten af Paris. Nu håber man, at opgaven kan åbne døren til et nyt markedsområde.
For Randers-virksomheden, Wood Step, kulminerede 3-4 års markant vækst i 2008 med en udnævnelse som Gazelle-virksomhed.

Siden har trappeproducenten dog - i lighed med mange andre i byggeriet - været ramt af lavkonjunkturen, og derfor var det med stor glæde, at direktør Peter Ravn for nylig modtog en henvendelse fra en kendt dansker.

Herren, der ønsker at være anonym, skal flytte til Paris, hvor han sammen med sin amerikanske kone har købt et lille slot i Paris, som de nu er i fuld gang med at renovere.

Renoveringen skal naturligvis ske i overensstemmelse med den oprindelige byggestil, og parret faldt i den forbindelse for de gamle, stilfulde trapper, der findes i Danmark:

- Vi har naturligvis været på udkig efter nye muligheder for at udvide vores markedsområde, og vi ser denne ordre som en ny spændende mulighed. Den skaber optimisme, fastslår direktør Peter Ravn.

Direktøren fortæller videre, at trapperne udføres helt i den ’gamle stil’ med hovedstykker og håndlistekrumninger, og at de kommer til at løbe op gennem flere etager.

Ordren fra Paris kommer, netop som Wood Step har afsluttet et projekt i Tørring i Østjylland. Her har virksomheden stået for indretningen af nyt kontor og udstilling på slægtsgården ”Østervang”.

Om Wood Step
Virksomheden er etableret i 1991 og har siden specialiseret sig i projektering og produktion af trætrapper til alle former for bolig-, institutions- og erhvervsbyggeri.

Wood Step har hovedkontor i Tørring nord for Randers og desuden en salgsafdeling i Rødovre.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078