23948sdkhjf

Positive toner trods underskud

Steens Furniture er kommet ud af 2008/09 med et underskud på 16,7 mio. kroner før skat. Ledelsen kalkulerer dog med fremgang og overskud i 2009/10.
Trods røde tal på bundlinjen for fjerde år i træk ser ledelsen hos Steens Furniture positivt på fremtiden.

Møbelfabrikken, der producerer boligmøbler i fyrretræ og MDF, realiserede i 2008/09 et negativt resultat på 16,7 mio. kroner før skat, men underskuddet kan isoleres til regnskabsårets første fem måneder:

- Produktionsnøgletallene blev forbedret markant i den resterende del af regnskabsåret, og indsatsen resulterede i en positiv indtjening i denne periode, forklarer virksomheden i sin regnskabsmeddelelse.

Blandt andet på den baggrund er der forventninger om væsentlig fremgang allerede i indeværende regnskabsår (maj 2009-april 2010), hvor ledelsen kalkulerer med et positivt resultat før skat:

- Der forventes en positiv udvikling i afsætningen. Stigningen forventes realiseret på både nye og eksisterende nøglekunder bredt fordelt på det europæiske marked, skriver Steens Furniture.

Fokus på effektivisering
Siden regnskabsårets slutning har Steens Furniture besluttet at afvikle sin fabriksenhed i Rødkærsbro ved Viborg. Lejemålet udløb pr. 1. september, og maskinerne er flyttet til moderfabrikken i Kjellerup.

Sammenlægningen ventes at medføre en betydelig effektiviseringsgevinst, og dette - sammenholdt med en række forbedringer i produktionen - vil fremover give mulighed for at nedbringe enhedspriserne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078