23948sdkhjf

Stark har fået ny salgsdirektør

I stedet for salgsdirektøren, som blev forfremmet til administrerende.

Mads Brejnholt Madsen, 36 år gammel, er ny salgsdirektør for byggekæden Stark.

Han afløser Britta K. Stenholt, som for nylig steg helt til tops hos Stark og afløste Søren P. Olesen som adm. direktør.

- Det er mit mål at videreudvikle Starks mange unikke services, så vi holder os på forkant med kundernes behov og bidrager til at styrke deres konkurrenceevne, effektivitet og lønsomhed, sig den nye salgsdirektør om sin tiltræden. 

Mads Brejnholt Madsen har hidtil været udviklingsdirektør i kæden med ansvar for store kunder, grønlandske aktiviteter og store strategiske og kommercielle projekter.

Nu vil han sikre, at Stark kan hjælpe sine professionelle byggekunder til at opretholde nogle gode forretninger. Det skal være nemt at være kunde hos Stark, og der skal være skræddersyede løsninger, der passer til behovene.

- Vi opererer i et marked, hvor forskellen på succes og fiasko er lille, og hvor de personlige relationer og evnen til at gå den ekstra mil for kunden er helt afgørende for, om du lander ordren eller ej. Det gode samarbejde, og dét, at kunden altid skal kunne stole os, er uendeligt vigtigt, siger han.

Han er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet i 2006 og blev efter 4 år hos Dong energy hentet til DT Group-koncernen, som står bag kæderne Stark og Silvan.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.131