23948sdkhjf

Nyt liv til Jyde Port

Produktionen hos den konkursramte østjyske portproducent genopstår nu i et nyt selskab, der overtager Jyde Ports faciliteter i Løsning.
Navnet på det nye selskab er Velcom A/S, og en ny ejerkreds har indskudt ca. 10 mio. kroner i frisk kapital til at føre selskabet bag Jyde Port videre.

Administrerende direktør i det nye selskab er Torben Bloch Pedersen, der var majoritetsaktionær i Jyde Port, og han melder om en lovende start for det nye selskab:

- Det har været en meget lang og stenet vej at nå så langt. Men med alle de positive og nærmest rørende reaktioner, vi har fået fra både kunder og leverandører, bliver virksomheden 10 gange større, end den var før. Nej, selvfølgelig er det ikke realistisk. Det er vi udmærket klar over. Men vi har rent faktisk oplevet en markant ordretilgang i de første tre produktionsdage, siger Torben Bloch Pedersen til Børsen.

Han oplyser, at det er ambitionen at videreføre produktionen på et noget lavere blus end hos Jyde Port. Foreløbig har det nye selskab 19 ansatte, og efter planen skal man omsætte for 40 mio. kroner i det første år, ligesom der forventes sorte tal på bundlinjen.


Læs mere:
Jyde Port A/S konkurs
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094