23948sdkhjf

Ny messe kom godt fra start

Masser af fagfolk lagde vejen forbi Bella Center, da CODE 09 åbnede torsdag. Såvel arrangør som udstillere melder om en god indledning på designmessen.
Torsdag klokken 10.00 lød startskuddet til CODE 09, og det tog ikke lang tid at konstatere, at ganske mange fagfolk havde valgt at lægge vejen forbi designmessen i Bella Center på Amager.

Både i den store messehal ved indgangen og i området omkring de permanente showrooms på første sal var der masser af liv, og det glædede udstillingschef, Lone Ann Disch:

- Der er kommet masser af besøgende i løbet af de første timer, og indtil videre er det gået, som vi havde håbet. Kritikerne har anklaget os for blot at være møbelmessen i ny forklædning, men vi har hele tiden sagt, at det her er et anderledes koncept – en helt ny designoplevelse, lød det fra udstillingschefen.

Hun vil ikke sætte tal på sine forventninger til antallet af besøgende men satser på, at årets messe kan give arrangørerne et godt afsæt til den videre udvikling af CODE.

Bekymringer gjort til skamme
Blandt de i alt 281 udstillere var hæve-/sænke-specialisten, Linak, som havde prototypen på et helt nyt produkt med sig på messen.

Sammen med virksomhederne Montana, Faktor 3, Gaia Solar og DTUFotonik har Linak over de seneste to arbejdet på at udvikle et hæve-sænke-bord, hvor standby-forbruget dækkes af solenergi. HS2, som bordet kaldes, var med til at give Linak-repræsentanterne en hæsblæsende start på de fire dage i Bella Center:

- Det har været en forrygende dag, og havde vi på forhånd nogle bekymringer, er de i hvert fald blevet gjort til skamme. Vi har haft mange interesserede forbi, og det er blevet til flere konkrete henvendelser, sagde marketingchef Hanne Jørgensen.

Torsdag var CODE forbeholdt fagfolk, og det samme gør sig gældende for fredag og lørdag. Søndag, der er messens sidste dag, åbnes dørene til gengæld for alle.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094